Vår nya projektutvecklare!

Matilda Markne är vår nya projektutvecklare. Matilda är Landsbygdsutvecklare med flerårig erfarenhet av handläggning i landsbygdsprogrammets projektstöd. Hon var projektledare för två projekt på Länsstyrelsen, och projektmedarbetare på Tillväxtverket. Examen i landsbygdsutveckling vid SLU och samhällsvetenskap vid Uppsala universitet. Matilda har spanat åt Leader en tid eftersom hon tror att arbetsmetoden passar henne. – Jag […]

Matilda Markne är vår nya projektutvecklare. Matilda är Landsbygdsutvecklare med flerårig erfarenhet av handläggning i landsbygdsprogrammets projektstöd. Hon var projektledare för två projekt på Länsstyrelsen, och projektmedarbetare på Tillväxtverket. Examen i landsbygdsutveckling vid SLU och samhällsvetenskap vid Uppsala universitet. Matilda har spanat åt Leader en tid eftersom hon tror att arbetsmetoden passar henne.

– Jag gillar att ha ett coachande och utvecklingsdrivet arbetssätt med projekten, att kunna ge relevant stöd så att projekten blir starkare/har mer effekt, säger Matilda.

På länsstyrelsen var Matilda drivande för att anordna ”sökverkstad” där projektägare kunde komma och bolla idéer och ställa frågor. För Leader Sörmlandskusten kommer Matilda bli ett viktigt tillskott när det handlar om att coacha och handlägga fler projektidéer, vilket är vår ambition. Om vi ska nå våra mål med strategin behöver vi nå ut till fler aktörer som kan bidra med viktiga insatser till utvecklingen av landsbygden.