Vi söker en projektutvecklare

Vi söker en person med stort nätverk och kunskap om EU:s Landsbygdsprogram och Leadermetoden.

LEADER SÖRMLANDSKUSTEN SÖKER EN KVALIFICERAD PROJEKTUTVECKLARE

Vi söker en person med stort nätverk och kunskap om EU:s Landsbygdsprogram och Leadermetoden. Tillsammans med vår Verksamhetsledare och Styrelsen är ditt fokus att stödja våra sökande från idé till projektansökan.

Du kommer vara den som inspirerar, handlägger och följer upp projekten. Därför tror vi du är en noggrann och målinriktad person med stor förmåga att coacha, vägleda och hjälpa våra projekt att bli det bästa av sig själva.

I arbetet ingår bland annat att:

  • Stimulera lokala initiativ och idéer, ge information och stöd till sökande/beslutade projekt.
  • Bereda och handlägga ansökningar i Jordbruksverkets IT-system
  • Följa upp beviljade projektmedel.
  • Följa instruktioner och kommunicera med förvaltningsmyndigheten
  • Ta fram underlag och förbereda styrelsemöten
  • Arrangera möten, seminarier och utbildningar
  • Administrera och sköta våra kontakter med medlemmar i vårt partnerskap

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER:

För att trivas i rollen som projektutvecklare behöver du ha ett sinne för engagemang, struktur och samverkan mellan olika människor och sektorer. Du har idéer och är lösningsorienterad. Som person är du trygg och lyhörd samt har en kommunikativ förmåga och kan agera utifrån hela verksamhetens perspektiv. Du kan arbeta självständigt och målinriktat samt har kunskap och förståelse för administrativa uppgifter som kring projektredovisning och ekonomi. En fördel är om du jobbat med Jordbruksverkets IT-system. Om du har erfarenheter från näraliggande verksamhet i till exempel relevant myndighet eller annan organisation, är det en merit.

Arbetet som projektutvecklare sker både på dag- och kvällstid (även helger kan förekomma) och i huvudsak inom Leader Sörmlandskustens verksamhetsområde.

Detta är en anställning på 80 % upp till heltid. Körkort och egen bil krävs. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor besvaras av Jacqueline Hellsten 070-725 62 69